Life planning: de verbinding tussen geld en leven

Life is not about waiting for the storm to pass. It’s about learning how to dance in the rain.

Geld is vaak een grote belemmering om je dromen te realiseren.

Life Planning

LIFE PLANNING

Bij een life planning traject word je begeleid, zodat het makkelijker wordt om je levensdoelen te bereiken, samen met een life planner.

In deze workshop ervaar je je eigen relatie met geld ofwel geldmindset, maar ook de emoties rondom het thema geld. Geld roept veel emoties op en staat vaak in de weg voor zelfgeluk! Maar geld kan ook gelukkig maken. Wij geven deze workshop vaker en het doet echt iets met de deelnemers.

In onze workshops en programma’s ontstaan allerlei doorbraken en inzichten. Van een proeverij-workshop met 24 collega trainers hebben er 9 ingeschreven voor de vervolg masterclass. Het is zo mooi om te zien wat deze workshop met mensen doet.

Hoe zou het zijn als je je meer bewust bent van wat geld voor jou betekent? Dat dit geen belemmering meer is bij het nemen van beslissingen?

Je geldmindset bepaalt in belangrijke mate of je het leven kan leiden wat je graag wilt. We gaan aan de slag met jouw relatie tussen geld (geldemotie) en je levenswensen. Je leert en ervaart, dat je je relatie met geld kunt veranderen, zodat het deze je kan ondersteunen in je eigen leven in plaats van belemmeren. Zodat je datgene kunt gaan doen in je leven en je werk waar je energie van krijgt.

Het exploreren van wat je levenswensen zijn en die ook concreet maken is de vervolgstap. Vervolgens kan je een levensplan maken die je in alle vrijheid kan gaan leven! Daar gaat life planning over. Dus ook om het te kunnen doen en het niet te laten bij dromen alleen.

DOEL

Een eerste kennismaking met life planning en de relatie tussen geld en leven.

Wil je meer weten, neem gerust contact op of plan hier meteen een afspraak in mijn agenda voor een skype- of telefoongesprek.

LEERDOELEN

  • Je ervaart en leert je eigen relatie met geld (en geldgedrag) kennen.
  • Je leert hoe je je geldmindset kan veranderen.
  • Je ziet de relatie tussen geld en zelfgeluk
  • Je krijgt jouw levenswensen in beeld.

BELEVEN

  • Je ervaart al hoe jouw relatie met geld is en je eigen geldgedrag en de impact daarvan op jouw leven.
  • Je ervaart al hoe is het is als geld en tijd geen belemmering is, hoe jouw droomleven er uit ziet.
  • Je ervaart al hoe het is als je hier wel rekening mee houdt (met de factor tijd en geld en gezondheid), hoe je toch tot de kern van jouw levenswensen komt.

TOEPASSEN

Je leert in je eigen leven bewuster om te gaan met je relatie met geld en je kan op basis van je nieuwe geldmindset, geld als middel bewuster inzetten voor het voor jouw gewenste leven en je levensdoelen.

IMPACT

Geld is impactvol en een taboe. Het wordt tijd, dat we dit taboe doorbreken. Je leert dat je relatie met geld heel veel te maken heeft met je werk en je eigen leven. Die bewustwording zorgt vaak al voor een verandering door het inzicht dat je na deze workshop al meeneemt.

VERVOLG

Na de workshop ga je naar huis met een berg aan nieuwe inzichten en ideeën hoe je je dromen toch waar kunt maken. En voor wie dat wil is er de mogelijkheid om een jaartraject te starten zodat je je energie, tijd en geld gaat inzetten voor de dingen die voor jou het belangrijkste zijn in je leven. Er is hierna een compleet jaarprogramma of je kan 1 op 1 een life planning traject volgen als je hiermee verder wilt en het naar meer smaakt!  Dan gaan we aan de slag met een mooi programma. Voor wie dat wil vertellen we hier meer over tijdens de workshop.

 

Er is op dit moment geen workshop gepland. Wil je meer informatie neem contact met mij op of bel mij op 06-836 93581.

Wil je meer weten, neem gerust contact op of plan hier meteen een afspraak in mijn agenda voor een skype- of telefoongesprek.

 

 

https://eztvshows.com

my website desi mms