Koers en Richting: Leef je leven!

HET NIEUWE TRAININGSPROGRAMMA “KOERS EN RICHTING”: Leef je leven!

 

Ons nieuwe trainingsprogramma brengt jou: 

 • (Financiële) rust, 
 • Energie en inspiratie,
 • Vrijheid en controle over je eigen leven,
 • Leuk werk waar je echt blij van wordt: werkgeluk,
 • Focus: dingen doen, die jij het belangrijkste vindt in je leven,
 • Vitaliteit en een gezonde levensstijl,
 • Kortom: een mooi en gelukkig leven op alle fronten!

 

 

WAT IS LIFEPLANNING?

Life planning is een methode, waarbij je begeleid wordt, om te ontdekken wat je echt belangrijk vindt in je leven en werk. Met jouw levens-en loopbaandoelen maken we samen, in volgorde van prioriteit, je persoonlijke levensen loopbaanplan.

WAAROM IS DIT INTERESSANT?

Het geeft je een compleet nieuwe kijk op je leven met mooie tools en veel inspiratie, nieuwe inzichten en ervaringen waar je echt iets mee kan. Je maakt een actie- en levensplan passend bij jouw situatie. We kijken ook naar je financiën. Kortom wil je iets nieuws ervaren,  samen met elkaar? Je wordt uitgedaagd om dit trainingsprogramma te doen! Creëer en leef je nieuwe leven!

GRATIS CREATIE WORKSHOP TWV € 157,-

Op zaterdagmiddag 2 juni 2018 houden wij een gratis creatie workshop, in de regio Haarlem. Om kennis te maken met ons en het aanbod bieden we deze workshop GRATIS aan! Ervaar al het begin van de creatie van je nieuwe leven, leer de trainers kennen en je mede opleidingsgenoten. En leer meer over het programma. Je kunt het traject in zijn geheel volgen of per module. Vraag ons om advies wat de beste optie is in jouw situatie. Meld je aan voor een vrijkaart.

Zaterdagmiddag 2 juni: inloop om 13:00 uur. Start 13:30 uur tot 15:00. Einde 15:30 uur.

 

>>GEEF JE OP VOOR EEN GRATIS CREATIE WORKSHOP<<

 

 

HET TRAININGSPROGRAMMA IN MODULES:

KOERS EN RICHTING

WAT KRIJG JE? EEN COMPLEET TRAININGSTRAJECT IN MODULES!

 

CREATIE WORKSHOP

Ervaar al het begin van de creatie van je nieuwe leven, leer de trainers kennen en je mede opleidingsgenoten. En leer meer over het programma. Je kunt het traject in zijn geheel volgen of per module. Vraag ons om advies wat de beste optie is in jouw situatie.

 

MODULE 1 – INSIGHTS DISCOVERY: EEN KLEURRIJK LEVEN

Een krachtige kleurentaal, waarbij je over jezelf leert. Je eigen communicatie- en gedragsstijl en die van anderen. Effectieve communicatie, suggesties ter ontwikkeling en nog veel meer, kortom: waardevol. Je ontvangt een persoonlijk profiel op basis van een ingevulde vragenlijst. Investering in jezelf € 595,00 (incl. 21% btw). Inclusief je uitgebreide Insights Discovery profiel ter waarde van € 205,00 (incl. 21% btw) Training van 9:30 – 16:00 uur.

 

MODULE 2 – INSIGHTS DEEPER DISCOVERY EXPERIENCE

In deze mooie nieuwe verdieping van Insights Discovery ontdek je je diepste drijfveren en wat je als voetspoor wil achterlaten. Waar hoop je op, wat waardeer je aan jezelf? En nog veel meer. Allemaal op basis van je apart ingevulde vragenlijst online en het profiel, dat je ontvangt. Investering in jezelf € 595,00 (incl. 21% btw). Inclusief je Insights Deeper Discovery profiel ter waarde van € 205,00 (incl. 21% btw) Training van 9:30 uur tot 16:00 uur.

 

 

koers en richting

 

MODULE 3 LEEF JE LEVEN!

We helpen je om bewust keuzes te kunnen maken in je leven om jouw loopbaan- en levensplan te realiseren. We inspireren je en dagen je uit om je nieuwe leven en/of loopbaan te ontdekken en vorm te geven en ook om in actie te komen tijdens deze vier trainingsdagen. We begeleiden je om obstakels te overwinnen en om verder te komen door ze op te lossen. Ook je relatie met geld wordt duidelijk, ofwel je geldmindset. Investering in jezelf €1.495,00 (incl. 21% btw) Training van 9:30 – 16:00 uur.

 

MODULE 4 ACTIE MODULE

We begeleiden je optioneel tijdens de uitvoerings- en actie fase van je levens- en loopbaanplan op de manier die het beste bij jou past. Je kan kiezen vooraf tussen twee gesprekken van anderhalf uur voor € 320,00 (incl. 21% btw) of vier gesprekken voor € 450,00 (incl. 21% btw) na het traject.

 

INVESTERING DOOR JEZELF OF DOOR JE WERKGEVER?

Welke mogelijkheden zijn er via de werkgever? De kosten per module staan bovenstaand aangegeven. Je kan het trainingprogramma wellicht laten financieren door de werkgever vanuit bijvoorbeeld je persoonlijk ontwikkelbudget. Dit gebeurt steeds vaker. Daarnaast is deze opleiding vaak als studiekosten aftrekbaar als je zelf betaalt.

 

GEÏNSPIREERD? CREËER JE NIEUWE LEVEN SAMEN MET ONS!

 

Vraag de gratis brochure aan
Geef je op voor een gratis creatie workshop
Of meld je aan voor één of meer modules

>>IK WIL MEER WETEN OF MIJ AANMELDEN<<

 

VOOR WIE IS HET TRAININGSPROGRAMMA ZINVOL?

VOOR IEDEREEN, MAAR VOORAL ALS JE DIT HERKENT, JE WILT:

 • erkenning en van betekenis zijn
 • leuke nieuwe inspirerende dingen doen
 • uitdaging en creatieve uitspatting
 • optimaal genieten van het leven
 • je nieuwe ideeën kwijt
 • (financiële) vrijheid
 • meer plezier en enthousiasme in je werk: werkgeluk
 • gezelligheid met collega’s, familie en vrienden
 • nieuwe ideeën kunnen genereren
 • focus door bewust keuzes te kunnen maken
 • samen met anderen werken
 • interactie
 • energie

 

Koers en richting

JE KRIJGT DEZE EXTRA BONUSSEN:

BONUS 1: GRATIS CREATIE WORKSHOP TWV € 157,-

Op woensdagavond 16 mei a.s. en zaterdagmiddag 2 juni 2018 houden wij een gratis creatie workshop, in de regio Amsterdam/Haarlem. Om kennis te maken met ons en het aanbod bieden we deze workshop GRATIS aan! Ervaar al het begin van de creatie van je nieuwe leven, leer de trainers kennen en je mede opleidingsgenoten. En leer meer over het programma. Je kunt het traject in zijn geheel volgen of per module. Vraag ons om advies wat de beste optie is in jouw situatie. Meld je aan voor een vrijkaart.

Zaterdagmiddag 2 juni: inloop om 13:00 uur. Start 13:30 uur tot 15:00. Einde 15:30 uur.

BONUS 2: EEN PERSOONLIJK INSIGHTS DISCOVERY PROFIEL TWV € 205,-

In module 1 krijg je een persoonlijk Insights Discovery profiel met een beschrijving van je communicatie- en gedragsvoorkeuren. Daarin vindt je een uitgebreide beschrijving van je persoonlijke stijl, je omgang met anderen, je belangrijkste sterke en zwakke punten, je waarde voor een team, blinde vlekken en nog veel meer. En Insights gaat verder dan de meeste andere methodes, want het is direct toepasbaar en zorgt voor een gedegen follow-up doordat je gaat leren hoe je het inzicht in jezelf en in anderen effectiever in kan zetten. Op maat- aangepast op jouw leerdoel en situatie.

BONUS 3: EEN PERSOONLIJK DEEPER DISCOVERY PROFIEL TWV € 205,-

Het Factsheet Deeper Discovery profiel krijg je in module 2. Dit profiel bouwt voort op het eenvoudige en toegankelijke profiel van Discovery. Aan d ehand van het Deeper Discovery duik je in je werkelijke en diepste drijfveren. je ontdekt hoe je nieuw potentieel in jezelf kunt aanboren. Het is een prachtige manier om persoonlijke doelstellingen, drijfveren en doelen onder de loep te nemen en te bepalen welke vroetdruk je wilt achterlaten.

 

 

 

>>GEEF JE OP VOOR EEN GRATIS CREATIE WORKSHOP<<
 

Reacties van workshop deelnemers:

koers en richting

Vraag de gratis brochure aan
Geef je op voor een gratis creatie workshop
Of meld je aan voor één of meer modules